خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - بره درسته کباب شده

مواد لازم
گوشت بره 1 عدد
كره150 گرم
روغن150 گرم
ماكاروني 1 بسته
جگر بره 3 عدد
پوست نارنج 1 فنجان
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي 2.5 قاشق سوپخوري
بادام 1.5 قاشق سوپخوري
پسته 1.5 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهیه
جگر بره را ريز خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ مي کنيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم.
بعد رب گوجه فرنگي را در نصف ليوان آب حل مي کنيم و داخل جگر مي ريزيم.
بعد از يکي دو جوش از روي آتش بر مي داريم و ماکاروني را در آب جوش و کمي نمک چند جوش مي دهيم در صافي مي ريزيم تا آب آن برود.
بعد ماکاروني را با جگر مخلوط مي کنيم و خلال بادام و پسته و نارنج را نيز مي ريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و تمام مواد را خوب مخلوط مي کنيم.
بره را به دقت تميز مي کنيم و مي شوئيم داخل شکم بره را کمي نمک و فلفل مي زنيم و با مواد آماده شده پر مي کنيم و زير شکم بره را مي دوزيم.
بعد روغن را در ظرف متناسبي مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ مي کنيم تا طلایي شود.
سپس 2 تا 3 ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را مي بنديم تا بره آهسته بجوشد و بپزد به طوري که زياد له نشود.
بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد، در صورتي که با مقدار آب فوق پخته نشد مقداري آب اضافه مي کنيم و در اواخر طبخ کمي نمک به بره مي زنيم و بره را درسته در ديس مي گذاريم.
ممکن است سس بره را ساده و يا با کمي رب گوجه فرنگي مخلوط کنيم و روي بره بدهيم و اطراف بره را با گوجه فرنگي هاي ريز يک اندازه سرخ شده و جعفري تزيين کنيم.
ممکن است به مايه جگر و ماکاروني يک قاشق سوپخوري شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو بريزيم آبليمو و شکر را با جگر و ماکاروني يکي دو جوش مي دهيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,102,267