خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک ماهی با سیر
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ماهی به اندازه دلخواه (دو كیلو تا دوكیلو و نیم)
پیاز ۲ عدد
سیر ۶ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
مرزه خشك به مقدار كافی
شوید و جعفری به مقدار كافی
زعفران به مقدار كم
روغن زیتون به مقدار كافی
نان سفید یا نان جو حلقه حلقه شده به مقدار كافینمك و فلفل به مقدار كافی
جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه
ماهی را تمیز و خرد كنید.
پیاز را پوست بگیرید وخرد كنید.
سیر را نیز پوست بگیرید و له كنید.
گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و خرد كنید و همه را درظرفی بریزید.
كمی شوید و جعفری و مرزهخشك به آن اضافه كنید.
ماهی خرد شده رابیفزایید و نصف لیوان روغن زیتون روی آنبریزید و با قاشق كمی مخلوط كنید و بگذاریدچهار تا پنج ساعت در یخچال بماند.
مقداریآبجوش روی این مخلوط بریزید به طوری كهروی آن را بگیرید كمی نمك و فلفل بزنید. زعفران را اضافه كنید و روی حرارت بگذارید وحرارت آن را زیاد كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.
بعد از روی حرارت بردارید و ماهی را جدا كنید ودر ظرفی بریزید و آب ماهی را هم صاف كنید.
حلقههای نان را در ظرف مخصوص قرار دهید وآب ماهی را روی آن بریزید كمی جعفری خردشده روی آن بپاشید و بعد سرو كنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,730,233