خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - دسرهلو یا زردآلو

مواد لازم
1لیوان (هلو یا زردآلو بصورت كمپوت) پوره هلو یا زردآلو
2قاشق مرباخوری و 1قاشق چایخوری پودر ژلاتین
2قاشق سوپ خوری شكر
1قاشق مرباخوری آب لیموترش
1سوم لیوان خامه ساده یا ماست سفت
3قاشق سوپ خوری آب كمپوت هلو یا زردآلو
3قاشق سوپ خوری آب
1لیوان سرخالی كرم كاستارد
طرز تهیه كرم كاستارد
شیر 2 پیمانه شیرینی پزی
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
شكر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ2عدد
طرز تهیه
زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید.
این پوره را با كرم كاستارد مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب (حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد.
آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم. مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.
طرز تهیه کرم کاستارد شیر سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل و تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط می كنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود.
بعد از اینكه به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری كه تمایل داریم به آن اضافه می كنیم و هم می زنیم.بعد از سرد شدن در تهیه دسر استفاده می كنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,763,747