خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک تره فرنگی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
تره فرنگی یك كیلو
سیب زمینی متوسط چهار عدد
لپه نصف لیوان
پیاز متوسط سه عدد (حلقه شود)
لوبیاسبز ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دوقاشق غذا خوری
هویج متوسط دو عدد
نمك دو قاشق چای خوری
فلفل یك هشتم قاغشق چای خوری
آب لیمو ترش دو قاشق غذا خوری
كره ۱۰۰ گرم
آب ۱۵ لیوان
زعفران دم كرده یك قاشق چای خوری
طرز تهیه
بدون اینكه برگهای تره فرنگیها را جداكنیم آنها را شسته و می گذاریم تا آب آنها خوبگرفته شود و به اندازه چهار سانتی متر آنها را برشمی دهیم یا تكه تكه میكنیم.
سپس سیب زمینیهایحلقه شده را در تابهای میچینیم و تره فرنگیخرد شده پیاز لپهای را كه از قبل حدود دو ساعتخیس كرده و پختهایم در آن میریزیم.
آنگاه ربگوجه فرنگی را در آب حل كرده زعفران دمكرده و كره ذوب شده و نمك و فلفل را مخلوط وبه خوراك اضافه كرده با حرارت كم و گذاشتن درپوش روی ظرفی می گذاریم تا جا بیفتد.
درمرحله آخر طبخ آب لیمو ترش را به آن اضافهمیكنیم اینك غذای برای سرو آماده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,391,753