خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک کنلونی با بوقلمون

مواد لازم
سير 1 حبه
پياز 2 عدد
برگ رزماري 1 شاخه
پوره ي گوجه فرنگي 800 گرم
روغن مايع 4 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
کره 30 گرم
آرد 30 گرم
شير 500 ميلي ليتر
پنير پارمزان (رنده کرده) 50 گرم
قارچ 300 گرم
سينه ي بوقلمون 400 گرم
آويشن خشک 1 قاشق سوپ خوري
پنير موزارلا (خرد کرده) 125 گرم
کنلوني 20 عدد
طرز تهیه
پوست سير و يکي از پياز ها را بگيريد و خردکنيد.
برگ رزماري را بشوئيد و خرد کنيد.
آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را درصافي بريزد و آب گوجه فرنگي را نگه داريد.
دو قاشق از روغن را در تابه ي مناسبي بريزيد و تابه را روي اجاق بگذاريد.
سير و پياز را بيفزائيد و کمي تفت دهيد تا پياز نرم شود.
سپس برگ رزماري و پوره ي گوجه فرنگي را اضافه کنيد و پيوسته هم بزنيد.
بعد آب گوجه فرنگي را همراه با نمک و فلفل در تابه بريزيد و حدود 15 دقيقه سس گوجه فرنگي را بجوشانيد.
حالا کره را در ظرف مناسبي، با حرارت ملايم روي اجاق ذوب کنيد.
سپس آرد را اضافه نمائيد و پس از کمي تفت دادن، به تدريج شير را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه بجوشد.
اينک پنير پارمزان و مقداري نمک و فلفل به سس اضافه کنيد و آن را از روي اجاق برداريد (سس بشامل).
حالا پياز باقيمانده را پوست بگيريد و آن را خرد کنيد.
قارچ ها را نيز بشوئيد و خرد کنيد.
گوشت بوقلمون را به شکل مکعب هاي کوچکي ببريد.
اينک باقيمانده ي روغن را در تابه اي بريزيد و گوشت را در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شود.
پياز و قارچ را بيفزائيد و در حدود 5 دقيقه بپزيد.
آن گاه مقداري نمک، فلفل، آوشن و پنير موزارلا را به مخلوط اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
حالا تابه را از روي اجاق برداريد و کنار بگذاريد.
اکنون سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسب و نسوزي که چرب کرده ايد، بريزيد.
کنلوني ها را از مايه ي گوشتي پر کنيد و روي سس درون ظرف بچينيد.
حالا سس بشامل را روي کنلوني بريزيد و ظرف مورد نظر را داخل فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا روي غذا طلائي شود.
نکات
اگر برگ رزماري در دسترس نبود مي توانيد از پودر آن استفاده کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,085,102