خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک کلم شترمرغ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
کلم يک عدد کوچک
گوشت قيمه شده ي شترمرغ سيصد گرم
پياز خرد شده چهار عدد
سير خرد شده يک عدد
نمک، فلفل و پودر کاري به ميزان لازم
جوز هندي، ادويه و زيره به ميزان دلخواه
مايه گوشت گوساله نيم ليتر
آب چهار ليتر
سيب زميني ورقه ورقه ششصد گرم
طرز تهیه
برگ هاي گل کلم را خرد و آب پز کرده، روغن را در تابه گرم مي کنيد و گوشت قيمه ي شترمرغ را سرخ کرده و به مخلوط سير و پياز بيفزاييد و پنج دقيقه آن را تفت دهيد.
نمک، فلفل، پودر کاري، ادويه و جوز هندي را چاشني کرده و آب و مايه گوشت گوساله را اضافه کنيد و بجوشانيد.
کلم آب پز را در يک تابه روغني شده ريخته و گوشت و عصاره اش را روي آن بريزيد.
در پايان سيب زميني را در ظرف ريخته و فلفل سياه و زيره را روي آن بپاشيد.
ظرف را با فويل پوشانده و در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يک ساعت قرار دهيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,903,186