خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک کاری ماهاراجه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
روغن مايع يک قاشق غذاخوري
پياز سفيد1عدد
سينه مرغ 2 عدد+ يک قاشق غذاخوري آرد
پودر کاري يک قاشق غذاخوري
زنجفيل تازه خرد شده يک قاشق چايخوري
آب پرتقال+ آب آناناس به ميزان لازم
ميوه تازه شليل- هلو- گلابي- آناناس موز و کيوي و شير نارگيل به مقدار لازم
نمک و فلفل سفيد
برنج باسماتي پخته شده به مقدار مورد نياز
طرز تهیه
سينه مرغ را به صورت ژولين (نواري) برش داده و با آرد مخلوط مي کنيم.
کره و روغن را در ماهيتابه داغ ريخته و سينه مرغ را در آن تفت مي دهيم.
زنجفيل تازه خرد شده و سپس پودر کاري را اضافه کرده و تفت مي دهيم مقداري آب پرتقال اضافه کرده و اجازه مي دهيم که بخار شود.
به ترتيب سفت بودن ميوه ها و نياز آنها به زمان پخت بيشتر، آنها را به خوراک اضافه مي کنيم.
پس از کمي تفت دادن، آب پرتقال و آب آناناس را اضافه مي کنيم و پس از يکي دو دقيقه آب خوراک جمع شد و سس آن غليظ تر شد، شير نارگيل را اضافه کرده و پس از آنکه يکي دو جوش خورد نمک و فلفل سفيد را اضافه مي کنيم.
و در انتها مرغ را داخل خوراک ريخته و ماهيتابه را از روي حرارت بر مي داريم.
برنج باسماتي از پيش پخته شده را در داخل ظرف ريخته، وسط آنرا با ته ملاقه گرد مي کنيم و خوراک کاري را داخل آن ريخته.
با ميوه هاي تازه و نگين تزيين مي کنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,454,352