خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک میگو و تره فرنگی

مواد لازم
روغن زيتون 6-5 قاشق سوپخوري
قارچ خرد شده 300گرم
تره فرنگي حلقه اي خرد شده کوچک 2عدد
سير خرد شده 2حبه
فيله گوجه فرنگي 4عدد
رب گوجه فرنگي 1قاشق سوپخوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
ريحان خرد شده 1 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 1قاشق سوپخوري
ميگو 600گرم
خرده نان تست 2قاشق سوپخوري
پنير پارميسان رنده شده 50گرم
طرز تهیه
2 قاشق سوپخوري روغن را در تابه بريزيد و قارچ وتره فرنگي را اضافه نماييد و با حرارت ملايم تفت دهيد.
پيازچه و سير را نيز اضافه کنيد و کمي ديگر تفت دهيد.
سپس گوجه فرنگي، رب گوجه فرنگي، نمک و فلفل را بيفزاييد و حدود 5دقيقه ديگر حرارت دهيد.
در نهايت ريحان و جعفري را اضافه کنيد.
ميگوها را پاک کرده بشوييد و در تابه با 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون تفت دهيد.
سپس با سس آماده شده مخلوط کنيد و در ظرف مخصوص فر بريزيد.
روي سطح مواد خرده نان، مابقي روغن زيتون و پنير پارميسان را بريزيد و در فري که از قبل با حرارت 220 درجه سانتيگراد گرم شده، حدود15-10 دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شده و سطح خوراک طلايي شود. سپس با برگ ريحان تزيين کنيد و همراه نان سرو نماييد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,106,267