خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مغز گوساله

مواد لازم
مغز گوساله تازه 1 عدد
آب ليمو يا سرکه 2 قاشق
پياز کوچک 1 عدد
نمک و زردچوبه قدري
طرز تهیه
پرده نازکي روي مغز را پوشانده سعي کنيد بدون آنکه به مغز آسيبي برسد آن را جدا کنيد.
براي اين کار در ظرفي آب سرد ريخته و مغز را درون آب سرد بگذاريد و آرام آرام پرده نازک را جدا کنيد.
در ظرف گود و کوچکي کمي نمک و زردچوبه و يک ليوان آب و پياز رنده شده و آب ليمو يا سرکه بريزيد و مغر را درون آن قرار دهيد.
بايستي آب روي مغز را بپوشاند.
سپس روي حرارت ملايم بگذاريد وقتي به جوش آمد 20 الي 30 دقيقه بعد مغز پخته و حرارت را خاموش کنيد.
مغز را با کفگير و با احتياط روي صافي قرار دهيد بعد مغز را برش دهيد و در ديس بچينيد و اطراف آن را تزيين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,620,685