خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - بنیه آناناس

مواد لازم
یك قوطی كمپوت آناناس حلقه شده
نصف فنجان پودر قند
نصف فنجان ماء الشعیر
200 گرم آرد
3عدد تخم مرغ
یك قاشق مربا خوری مایع خمیر
100 گرم شكر
1 فنجان شیر
مقدار كمی عرق بهار نارنج یا وانیل
نصف قاشق چایخوری نمك
طرز تهیه
حلقه های آناناس را به شكرآغشته كرده، سپس مایع خمیررا در شیرداغ حل می كنیم تا پف كند. تخم مرغ ها، نمك، ماء الشعیر، عرق بهار نارنج یا وانیل و آرد را به مایع خمیر پف كرده اضافه می كنیم و آن را خوب به هم می زنیم تا صاف و یكدست شود.
بعد از 15 دقیقه آناناس را در مایع بنیه قرار می دهیم و آنها را در روغن داغ شده سرخ می كنیم و روی آنها كمی پودر قند می پاشیم.
خواص
آناناس میوه ای خوش طعم، گوارا و معطر است، به همین دلیل در خوراكی های مختلف به صورت دسر، بستنی و شیرینی به كار می رود. این میوه كار هضم را تسریع می كند، زیرا آنزیمی به نام بروملین است كه ترشح اسید معده را تقویت كرده وبه هضم پروتئین كمك می كند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,539,789