خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک مرغ با خامه

مواد لازم
سينه مرغ1عدد
کره100گرم
قارچ200گرم
خامه1بسته
زرده تخم مرغ4عدد
فلفل دلمه اي1عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ظرف را روي حرارت قرار داده و نيمي از کره را داخل ظرف ريخته و آن را به همه جاي ظرف مي رسانيم کمي هم مي زنيم فلفل دلمه اي را اضافه کرده و چندبار تفت داده و نمک و فلفل را اضافه مي کنيم.
حرارت بايد زياد باشد تا اينکه کاملا نرم شود وقتي کره ذوب شد قارچ را اضافه مي کنيم.
براي اينکه قارچ سياه نشود مقداري آبليمو به آن اضافه کرديم هرچقدر حرارت زياد باشد بهتر است چون آب قارچ زودتر تبخير مي شود و قارچ جمع نشده و به اندازه خود باقي مي ماند.
قارچ را اضافه مي کنيم کمي تفت مي دهيم وقتي گرم شد از روي حرارت برداشته و داخل ظرف ديگري مي ريزيم ظرف قبلي را دوباره روي حرارت گذاشته و بقيه کره را اضافه مي کنيم.
مرغ را در ابعاد 25×1سانتي متر برش زده ايم به کره اضافه کرده و مقداري نمک و فلفل اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
خامه را به مواد اوليه اضافه کرده و مخلوط مي کنيم مرغ را دوباره تفت داده و حرارت را خاموش کرده و مرغ را هم به بقيه مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم.
زرده تخم مرغ را خوب با قاشق مي زنيم و آرام آرام در چند مرحله اضافه کرده و مخلوط مي کنيم بعد داخل فر قرار مي دهيم(اگر از سولاردم استفاده مي کنيد با قدرت 240به مدت 15 دقيقه بگذاريد داخل سولاردم بپزد).


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,754,828