خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک ماهیچه

مواد لازم
گوشت ماهیچه گوسفندی ۳ عدد
پیاز۱ عدد
هویج ۴ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
فلفل کمی
پیاز ریز سفید ۰.۵ کیلو
طرز تهیه
ماهیچه را خوب شسته موی آن را می‌گیریم.
پیاز را پوسکنده به چهار قسمت می کنیم هویج را شسته و می‌تراشیم
ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار می‌ریزیم و روی اجاق می گذاریم و بلافاصله سرپوش را روی آن قرار می‌دهیم.
وقتی که جوش آمد و سرپوش شروع به تکان خوردن کرد آتش زیر دیگ را کم می کنیم به‌طوری که تکان سرپوش خیلی ملایم باشد و از این زمان به بعد سه ربع ساعت کافی‌ است تا ماهیچه بپزد و خواهید دید که به‌راحتی گوست آن از استخوان جدا می‌شود
سپس یک قاشق آرد را در این آبگوشت حل کرده در قابلمه کوچکی ریخته می گذاریم تا غلیظ شود.
ماهیچه را در دیس قرار می دهیم هویج‌ها را دور آن می‌چینیم و سس را روی آن می‌دهیم.
این نوع خوراک را می‌توان با پیازهای سفید سرو نمود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,084,684