خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک ماهی با چلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
فيله ي ماهي سفيد6عدد
ادويه دلخواهبه مقدار لازم
آرد سفيدبه مقدار لازم
روغن مايعنصف پيمانه
پياز 2عدد
سير 3حبه
گوجه فرنگي 3عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
اورگانوبه مقدار لازم
فلفل سبزيک عدد
آب ليمو ترش2قاشق غذاخوري
طرز تهیه
ماهي را با ادويه مورد نظر مزه دار کرده و بعد در آرد سفيد غلتانده و در روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
پياز حلقه اي برش داده شده را در روغن بريزيد و سرخ کنيد سپس سير پوره شده و گوجه فرنگي ورقه اي برش شده را به آن اضافه کرده و تفت دهيد.
نمک، فلفل، اورگانو و فلفل سبز را به آن افزوده هم بزنيد.
بعد ماهي سرخ کرده را به آن اضافه کنيد و آب ليموترش را هم روي آن بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پس از چند دقيقه با برنج سفيد ميل کنيد.
خواص
اين دستور280گرم کربوهيدرات،30گرم پروتئين،80گرم چربي و 1960کيلوکالري انرژي دارد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,233,722