خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک مارچوبه و ذرت
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ذرت 200گرم، کنسرو شده
مارچوبه 4عدد
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کمي
طرز تهیه
سپس پوست قسمت انتهايي مارچوبه را کنده و در آب جوش قرار دهيد تا کمي پخته شود.
بعد از نرم شدن مارچوبه،آن را به قطعات کوچک برش دهيد.
در تابه اي روغن و کره را داغ کرده، مارچوبه و ذرت را به همراه فلفل و نمک تفت دهيد.
خواص
اين دستور 45گرم کربوهيدرات،10گرم پروتئين،35گرم چربي و 535کيلوکالري انرژي دارد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,121,310