خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - املت گوشت

مواد لازم
نيم كيلو گوشت چرخ كرده
2عدد پيازچه خرد شده
۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)
50گرم قارچ حلقه شده
1قاشق سوپخورى سوياسس (در صورت تمايل)
1قاشق چايخورى سس فلفل با تندى متوسط
2قاشق سوپخورى آب يا شير
6عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپخورى روغن مايع
طرز تهیه
گوشت و يك قاشق سوپخورى روغن مايع را در تابه نچسبى بريزيد و تفت دهيد تا گوشت كاملاً برشته شود. پيازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافى به گوشت اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب حاصل از حرارت ديدن قارچ كشيده شود.
تخم مرغ ها را با آب يا شير مخلوط كنيد و نمك و فلفل كافى به آنها بزنيد. يك تابه نچسب كوچك را با باقيمانده روغن چرب كنيد و روى آتش اجاق داغ كنيد. يك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد و تابه را كمى بگردانيد تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند.
بگذاريد زير املت طلايى شود سپس آن را برگردانيد تا روى ديگر نيز به همين ترتيب نرخ شده و كمى رنگ بگيرد. با باقيمانده مخلوط تخم مرغ نيز سه املت ديگر درست كنيد. هر يك از املت ها را در يك بشقاب بگذاريد و يك چهارم مخلوط گوشت را در ميان آن ريخته و املت را لوله كنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,543,212