خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک گوشت و نخود با کاری

مواد لازم
یك قاشق سوپخوری روغن مایع
یك عدد سیر كوبیده
دو قاشق چایخوری پودر كاری
۴۰۰ گرم گوشت فیله گوسفند خرد شده به صورت نوارهای باریك
یك عدد پیاز متوسط خلال شده
۱۵۰گرم لوبیا سبز
۳۰۰ گرم نخود پخته
دو عدد گوجه فرنگی كوچك خرد شده
۵۰۰ گرم اسفناج خرد شده
یك قاشق چایخوری آرد ذرت
دو سوم پیمانه آب
یك عدد قرص سوپ با طعم گوشت
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگی داغ كنید و سیر و كاری را در آن ریخته تفت دهید.
گوشت را در آن ریخته و تفت دهید تا كاملاً سرخ شده و برشته شود.
گوشت را از تابه خارج كرده و كنار بگذارید.
لوبیا را با مقدار خیلی كمی آب بپزید به طوری كه فقط ترد شود.
پیاز و لوبیا را كه پس از پخت از صافی ریخته و آب اضافی آن را گرفته اید در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
گوشت را همراه با نخود، گوجه فرنگی و اسفناج به آنها اضافه كنید.
آرد ذرت را در آب حل كنید، قرص سوپ را خرد كنید و در مخلوط آب و آرد ذرت بریزید و همه را در تابه به غذا بیفزایید.
درحالی كه غذا را گاهی هم می زنید بگذارید به جوش آمده و آنقدر بجوشد تا مقدار كمی از آب باقی مانده و غلیظ شود.
سپس در ظرف مناسب ریخته و سرو كنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,890,327