خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک گوشت ترکیه ای
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت گوسفند خورشي 200گرم
هويج 3عدد
سيب زميني 2عدد
پياز سرخ کرده 1عدد
اب 1پيمانه
نخود فرنگي پخته يا کنسروي 1پيمانه
نمک وفلفل به ميزان لازم
زعفران دم کرده به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت گوسفندي را 3سانتي متري خرد کنيد.
هويج و سيب زميني را خلال کنيد و کنار بگذاريد.
در تابه اي روغن را داغ کنيد و گوشت ها را در آن تفت دهيد.
پياز سرخ کرده را نيز به گوشت بيفزاييد.
نمک، فلفل و زعفران دم کرده را داخل مواد بريزيد.
سپس کمي آب اضافه کنيد و اجازه دهيد تا گوشت بپزد.
در اين فاصله، در تابه اي جداگانه هويج و سيب زميني خلال شده را در روغن تفت دهيد.
پس از اين که گوشت پخت هويج و سيب زميني را به آن اضافه کنيد.
نخود فرنگي پخته را هم به مخلوط بيفزاييد.
مقدار کمي آب اضافي روي مواد بريزيد و بگذاريد مواد با هم بپزند تا خوراک جا بيفتد البته اين خوراک بايد کم آب باشد
اين غذا را مي توانيد با نان سرو کنيد يا لابه لاي برنج آبکش شده بريزيد و دم کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,043,512