خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک فیله ماهی

مواد لازم
فیله ماهی سْرخو ۴تكه
جعفری ریز خرد شده ۶ پیمانه
كرفس ریز خرد شده ۲ ساقه
گوجه فرنكی-پوست كنده ریز خرد شده ۳ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ۱ حبه
پیاز ریز خرد شده ۲عدد متوسط
لیمو ترش درشت (خارگی) ورقه شده ۱عدد
روغن زیتون یك چهارم پیمانه
آرد سوخاری یك چهارم پیمانه
آب لیمو تازه یك چهارم پیمانه(۶۰میل)
آویشن ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن را در ماهیتابه گرم می كنیم سیر و پیاز و كرفس را اضافه می كنیم و تفت می دهیم تا نرم شود.
گوجه فرنگی را اضافه می كنیم و می گذاریم تا نرم شود جعفری را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم.
فیله ها را در آویشن و نمك و فلفل می زنیم.
فر را گرم می كنیم.
ته ظرف مخصوص فر را كمی چرب می كنیم فیله ها را در آن می گذاریم.
سپس مخلوط سبزیجات را روی فیله ها می ریزیم.
آبلیمو را هم اضافه می کنیم ورقــه های لیمو را روی سبزیــجات می گذاریم و آرد سوخــاری را روی آن می پاشیم.
ماهی را به مدت ۳۰ دقیق در فر با حرارت متوسط می گذاریم تا ماهی خوب پخته و نرم شود.
نکات
می توانیم به جای آرد سوخاری خمیر داخل نان ساندویچی را خشك، پودر و استفاده كنیم.
این خوراك را بلافاصله پس از تهیه مصرف كنید و در فریزر نگهداری نكنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,436,177