خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک فیله مرغ با سس زردآلو

مواد لازم
فيله مرغ 500 گرم
پياز متوسط 1 عدد
هويج 1 عدد
کرفس 2 ساقه
کره، روغن مايع به مقدار لازم
زردچوبه، ادويه به مقدار لازم
برگ بو 2 برگ
آب مرغ به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس
پياز رنده شده 2 عدد
روغن زيتون به مقدار لازم
ادويه کاري 2 تا 3 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
برگ بو 2 برگ
آب مرغ 1 پيمانه
کمپوت زردآلو 1 عدد
مايونز يک دوم پيمانه
خامه يک دوم پيمانه
طرز تهیه
فيله مرغ را باپياز، هويج، کرفس، کره و روغن مايع تفت دهيد تا فقط نرم و براق شوند.
زردچوبه، ادويه، برگ بو و آب مرغ را اضافه کرده، بپزيد، تا جايي که آب مرغ تبخير شود.
سپس خوراک را کنار بگذاريد.
براي تهيه سس، ابتدا پياز رنده شده را با روغن زيتون تا حدي تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند.
سپس ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را نيز اضافه کنيد.
برگ بو و آب مرغ را افزوده روي حرارت کم قرار دهيد تا پخته و سس غليظي به دست آيد.
سپس برگ بو را خارج کرده و سس را کنار بگذاريد.
زردآلوي کمپوت شده، مايونز و خامه را در مخلوط کن بريزيد و کمي مخلوط کنيد.
سپس سس فوق را اضافه مجدداً مخلوط کن را روشن کنيد تا مواد مخلوط شوند.
سس به دست آمده را با خوراک فوق مخوط نموده و در ظرف مورد نظر بريزيد و با ساير مواد تزئين وسرو کنيد.
نکات
در صورت دلخواه مي توانيد دو تا سه عدد گوجه فرنگي خرد شده بدون پوست و هسته را به سس پياز فوق ضافه کنيد.
ترشي و شيريني خوراک فوق بستگي به ذوق و سليقه شما دارد ضمناً مي توانيد هم به صورت گرم و هم به صورت سرد و به عنوان پيش غذا سرو کنيد.
درصورت دلخواه مي توانيد از کمپوت هلو به جاي کمپوت زردآلو استفاده نماييد.
اندازه مرغ بنا به سليقه ي شماست.
ادويه غذا ( ادويه هفت تايي) شامل زردچوبه، دارچين، فلفل سياه، تخم گشنيز، زعفران، پوست ليموترش خشک شده، زيره مي باشد که همه به صورت آسياب شده و از هر کدام به طور مساوي مي باشد که فقط فلفل و زعفران و پوست ليموترش نصف مقدار مي باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,883,492