خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک فلفل و پیاز
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
فلفل دلمهای قرمز، زرد و سبز سه عدد
پیاز قرمز دو عدد
نخودفرنگی ۲۰۰ گرم
كلمبروكلی ۲۰۰ گرم
جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
خامه تازه ۲۰۰ گرم
روغن زیتون شش قاشق چایخوری
ادویه مخصوص یكدوم قاشق چایخوری
نمك مقداری
طرز تهیه
در یك تابه روغن زیتون را گرم میكنیم و با شعله ملایم فلفل دلمهای و پیاز را خلال كرده، چند دقیقهای تفت می دهیمتا نرم و سبك شوند.
در این فاصله خامه، جعفری خردشده، نمك و ادویه را مخلوط كرده و كنار می گذاریم.
آنگاه نخودفرنگی را نیمپز كرده و كلم بروكلی را به شكل قطعات كوچك در میآوریم و همراه با نخودفرنگی به مخلوط بالا اضافه میكنیم.
سپس كمی زمان می دهیم تا سبزیجات پخته شود و به روغن بیفتد.
در آخر تركیب خامه را به املت اضافه میكنیم و شعله گاز را بعد از چند دقیقه خاموش میكنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,193,779