خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک سبد سیب زمینی

مواد لازم
سيب زميني درشت2 عدد (هرعدد براي درست کردن يک سبد)
آرد ذرت2 قاشق غذاخوري
روغن مايع براي سرخ کردن به ميزان لازم
مواد لازم براي محتواي سبد
فيله مرغ خلال شده2 عدد
گوشت قرمز خلال شده100 گرم
فلفل رنگي خلال شده نصف پيمانه
پياز خلال شده1 عدد متوسط
قارچ2 عدد
عصاره مرغ 1 بسته
گل کلم يا کلم بروکلي3 تا 4 گل
جعفري خرد شده1 قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ کردن2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
براي درست کردن سبدي از جنس سيب زميني به دو صافي فلزي در دو اندازه، نياز داريد و نيز به ظرف ديگري که بتوان در آن روغن داغ وصافي ها را در روغن فرو برد.
سيب زميني ها را پوست گرفته، سپس از طول با رنده مخصوص (که به رنده V مشهور است)يا با رنده درشت رنده کنيد به طوري که رشته هاي باريکي از سيب زميني به دست آيد.
يک قاشق آرد ذرت را روي رشته هاي سيب زميني بپاشيد.
صافي ها را نيز به آرد آغشته کنيد تا سيب زميني ها به آن نچسبند.
صافي بزرگ تر را از رشته هاي سيب زميني پر کنيد و وسط آن را گود کرده صافي کوچک تر را روي آن فشار دهيد و درحالي که دسته هر دو صافي را با هم در دست گرفته ايد آن را در ظرف روغن داغ فرو برده و اجازه دهيد تا سيب زميني ها سرخ شوند.
پس از سرخ شدن و کمي سرد شدن صافي ها را از سيب زميني جدا کرده ظرف کاسه اي شکلي را که به دست آمده است کنار بگذاريد و اين عمل را بار ديگر تکرار کنيد.
براي تهيه مواد داخل سبد ابتدا خلال پياز و خلال گوشت قرمز را سرخ کنيد.
سپس فلفل هاي رنگي را اضافه کرده تفت دهيد و به ترتيب خلال فيله مرغ، جعفري خرد شده، بروکلي يا گل کلم وقارچ که هرکدام به دو قسمت شده اند را اضافه کرده درآخر عصاره مرغ را روي مواد بپاشيد وهم بزنيد تا تمام مواد به عصاره آغشته شده، مزه دار شود.
پس از پخته شدن آن را در داخل سبد سيب زميني بريزيد وسبد دوم را روي آن برگردانيد.
نکات
از آنجا که مدت طبخ گوشت قرمز بيشتر است.
بد نيست گوشت قرمز را قبلا کمي بپزيد.
اضافه روغني که براي سرخ کردن سيب زميني ها به کار رفته پس از صاف شدن باز هم قابل استفاده است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,912,627