خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک رز بادمجان

مواد لازم
بادمجان 6 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پياز بزرگ 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
مغز نان باگت 1 عدد
شير 12 پيمانه
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
دارچين 12 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده2 قاشق چايخوري
سير 4 حبه
زنجبيل تازه يک تکه کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را بعد از شستن از وسط دو نصف کرده نمک پاشيده نيم ساعت بماند.
بعد دور بادمجان ها را با چاقو يک برش مي دهيم.
بطوريکه سوراخ نشود و آنها را خشک کرده و در آرد غلتانده و در روغن سرخ مي کنيم (هر دو طرف).
مغز آنرا در مي آوريم و خرد مي کنيم پياز را خرد کرده در تابه مي ريزيم.
آب آن که جمع شد به رنگ طلايي رسيد کمي روغن ريخته سير خرد شده و زنجبيل رنده شده را ريخته و بعد گوشت را اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود.
رب گوجه فرنگي را اضافه کرده کمي تفت داده نمک و فلفل و زردچوبه را ريخته و مغز نان باگت را در شير حل کرده به مايه اضافه مي کنيم و بادمجان هاي خرد شده را هم مي افزاييم و تمام مواد را مخلوط کرده از روي حرارت بر می داریم.
جعفري ريز شده و تخم مرغ زده شده را داخل مايه مي ريزيم و بادمجان هاي سرخ شده را داخل يک ظرف نسوز از رو گذاشته که قسمت پوست سياه به پشت قرار گيرد.
بادمجان ها را دور تا دور ظرف گذاشته و مايه گوشتي آماده را درون آن ريخته و بادمجانها را روي گوشت آورده تا تمام آن را بگيرد و در فر 400 درجه به مدت 1 ساعت مي پزيم.
بعد دور آن را با کاهو و گوجه تزيين مي کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,977,451