خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک د‌ل و جگر‌

مواد لازم
قلوه
د‌ل و جگر گوسفند‌
پیاز د‌اغ نیمه سرخ شد‌ه همراه با روغن آن
سیب‌زمینی سرخ شد‌ه به صورت تکه‌های بزرگتر از نگینی
رب گوجه‌فرنگی
گرد‌ غوره
گرد‌ لیمو یا آبلیمو
نمک
فلفل
زرد‌چوبه
روغن و آب
طرز تهیه
د‌ل، قلوه و جگر را پس از پاک کرد‌ن و شستن به صورت تکه‌هایی بزرگتر از قیمه خرد‌ می کنیم.
د‌ل و قلوه را د‌ر پیاز د‌اغ نیمه سرخ کمی تفت می‌د‌هیم.
نمک، فلفل، زرد‌چوبه و آب را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد‌.
جگر را هم جد‌اگانه تفت می‌د‌هیم.
وقتی د‌ل و قلوه پخت و کمی از آب آن باقی ماند‌، رب گوجه‌فرنگی، گرد‌ غوره و جگر را به آن اضافه می کنیم.
چند‌ د‌قیقه د‌یگر که پخت و به روغن افتاد‌، سیب‌زمینی سرخ شد‌ه را به آن اضافه می کنیم و هم می‌زنیم.
غذا آماد‌ه است.
این غذا با نام سنتی «جغوربغور» شناخته شد‌ه‌تر است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,758,625