خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک جگرمرغ

مواد لازم
جگر مرغ500 گرم
پياز2عدد بزرگ
رب گوجه فرنگي1قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد شده1عدد
آبيک دوم پيمانه
جعفري خرد شده100گرم
پياز1عدد متوسط
روغن3قاشق سوپخوري
نان باگت به تعداد لازم
خيارشوربه ميزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پيازها را خلالي خرد کرده و داخل روغن سرخ کنيد تا رنگ آن تغيير کند.
سپس فلفل دلمه اي نگيني خرد شده را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
زردچوبه و رب گوجه فرنگي را هم بيفزاييد و سرخ کنيد.
پس از آن، جگرهاي شسته و نصف کرده را اضافه کنيد.
مواد را يکي دو بار هم بزنيد.
سپس آب را اضافه کنيد و اجازه دهيد جگرها مغز پخت شوند.
وقتي آب غذا کم شد، نمک و فلفل را بريزيد.
اين غذا را مي توان با نان باگت و همراه جعفري، پياز خرد شده و خيار شور سرو کرد.
به دليل نرم بودن جگر، رب گوجه فرنگي بايد قبل از ريختن جگر اضافه شود؛ زيرا بعد از افزودن جگر نبايد غذا را زياد هم زد، چون له مي شود.
همچنين هنگام تميز کردن جگر قسمت سبز رنگي را که به بعضي از تکه ها متصل است جدا کنيد، زيرا سبب تلخ شدن آن مي شود.
لازم نيست که جگر ها را ريز خرد کنيد، مي توان آنها را درسته يا حداکثر به دو قسمت تقسيم کرد تا شکل خود را حفظ کنند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,095,966