خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سالاد میگو باجوانه

مواد لازم
1فنجان جوانه گندم
1فنجان جوانه ماش
250 گرم میگوی پخته شده
صف فنجان نخود فرنگی پخته شده
صف فنجان هویج آب پز و خرد شده
2عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده
3عدد خیارشور خرد شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آبلیمو
به میزان دلخواه نمك و فلفل
طرز تهیه
تمامی مواد فوق را در یك ظرف ریخته و مخلوط می كنیم.سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
خواص
گوشت آبزیان سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا 3 است و برای زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی كودكان می شود و از رسوب كلسترول در رگ های منتهی به قلب جلوگیری می كند.
جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و كودكان در حال رشد مناسب هستند. كل انرژی این سالاد، 958 كالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,896,628