خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک تره فرنگی

مواد لازم
تره فرنگي2 ساقه
سيب زميني4عدد
هويج4عدد
لوبيا سبز100 گرم
پياز1عدد
آب ليمو ترش1قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي2قاشق غذاخوري
لپه پخته شده نيم پيمانه
ادويه نيم قاشق چايخوري
آب زعفران1 قاشق غذاخوري
روغن، نمک و زرد چوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
تره فرنگي را به قطعات 4 سانتي خرد مي کنيم و همچنين لوبيا سبز را به همان شکل خردمي کنيم.
هويج را پوست گرفته و به قطعات 4 سانتي خرد مي کنيم.
سيب زميني را هم خرد کرده ايم پياز را خلالي خرد کرده ايم ادويه اي که استفاده مي کنيم از ادويه هاي مخلوط است که شامل دارچين، رازيانه، فلفل قرمز و سياه، هل، ميخک، زنجبيل است.
تابه را روي حرارت مي گذاريم داخل آن روغن مي ريزيم وقتي گرم شد پياز را اضافه مي کنيم تفت مي دهيم در حدي که مزه غذا را عوض کند.
نياز نيست سرخ شود ما روغن مايع و روغن زيتون را مخلوط کرده ايم تره فرنگي را اضافه مي کنيم مي توان از برگهاي سبز تره فرنگي هم استفاده کرد تفت مي دهيم .
هويج را اضافه مي کنيم همراه لوبيا سبز تفت مي دهيم رب اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم نمک و زردچوبه و ادويه اضافه مي کنيم.
لپه را نيم ساعت خيس مي کنيم تا حالت نفخ کنندگي آن از بين برود بعد نيم ساعت مي پزيم تا حدي که فقط بپزد و له نشود.
بعد آن را به مواد اضافه مي کنيم آب زعفران اضافه مي کنيم درانتها بعد از خاموش کردن شعله آبليمو اضافه مي کنيم.
سيب زميني و آب اضافه مي کنيم در ظرف را مي گذاريم حدود نيم ساعت تا 45 دقيقه بپزد اين خوراک را مي توان با نان يا با پلو خورد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,888,032