خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک راسته با گراتینه خردل

مواد لازم
گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده 700 گرم
سس خردل يك و نيم تا 2قاشق سوپخوري
سركه بالزاميك يك قاشق سوپخوري
آرد سوخاري ساده يك سوم پيمانه
روغن زيتون 3قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
رزماري يك چهارم قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بايد چربي و گوشت اضافي را از قسمت پائين استخوانهاي راسته جدا كرده تا كمي از استخوان ها ديده شوند.
سپس فر را با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم کنید
راسته را پس از ماليدن 1 تا 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون بي بو، كمي فلفل سياه آسياب شده و كمي نمك روي فويل داخل سيني قرار داده و در طبقه وسط فر به مدت 25 الي 30 دقيقه قرار مي دهيم تا كمي رُست شود.
حال 2 قاشق سوپخوري سس خردل (Dijon Mustard) يک قاشق سوپخوري سركه بالزاميك، كمي نمك و 14 قاشق چايخوري رزماري را با هم مخلوط كرده و كنار مي گذاريم.
در طرف ديگري 13 فنجان آرد سوخاري ساده (بدون ادويه) را با 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون، كمي نمك، و فلفل سياه، با قاشق كمي هم زده تا روغن خوب با آرد سوخاري مخلوط شود.
پس از كمي رست شدن گوشت، آنرا از فر خارج كرده و سس آماده شده را روي سطح گوشت مي ماليم.
سپس تركيب آرد سوخاري را روي سس ريخته و با پشت چنگال آنرا روي سطح سس و گوشت كمي فشرده مي كنيم.
دوباره سيني محتوي گوشت را داخل طبقه وسط فر اين دفعه با دماي حدود 100 درجه سانتي گراد قرار دهيد.
مدت 5 دقيقه جهت Rare(خون دار)، 10 دقيقه جهت Rare-Medium (نيم پز) و 15 الي 20 دقيقه جهت Well Done (كاملاً مغز پخت) قرار دهيد.
البته مدت زمان پخت بستگي به نوع گوشت مورد استفاده نيز دارد، هر قدر سن دام مورد مصرف بيشتر باشد مدت زمان پخت نيز افزايش خواهد يافت.
پس از پخت، گوشت را از فر درآورده چند لحظه صبر كنيد سپس از بين استخوان ها برش هاي مرتبي زده و هر قطعه استخوان را به همراه تكه گوشت متصل به آن جدا نمائيد، قطعات را كنار هم در ظرفي چيده و با كمي دورچين سبزيجات بخارپز شده يا پوره سيب زميني سرو نمائيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,606,026