خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - خوراک آنالی کزلی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
بلغور گندم ريز 2 پيمانه
آرد گندم يك دوم پيمانه
رب فلفل يك قاشق چايخوري
آب 1 پيمانه
تخم مرغ 1 عدد
فلفل سياه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
براي داخل كوفته
گوشت چرخ كرده 250 گرم
رب فلفل يك قاشق چايخوري
روغن مايع 2-3 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
براي سس
آب گوشت 6 پيمانه
رب فلفل يك قاشق چايخوري
نخود پخته 1 پيمانه
كره دوقاشق سوپخوري
نعنا خشك يك قاشق سوپخوري
آب ليمو يك دوم پيمانه
طرز تهیه
بلغور را خيس كنيد.
نمك، فلفل، رب فلفل، آرد، تخم مرغ، نمك و فلفل ها را اضافه كرده و خمير درست كنيد.
براي درست كردن داخل كوفته گوشت را تفت دهيد تا آب آن گرفته شود.
پياز رنده شده و روغن به گوشت اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
رب فلفل و فلفل را نيز اضافه كنيد.
از روي اجاق برداشته و در فريزر بگذاريد تا يخ بزند.
مايع بلغور را برداريد و به اندازه گردو با دست پهن كنيد.
وسط آن گوشت بگذاريد و گرد كنيد.
علاوه برآن به اندازه يك بشقاب كوفته ريز بدون گوشت درست كنيد.
آب گوشت را در قابلمه بريزيد، سپس نخود را ريخته و به جوش بياوريد.
آب ليمو، نمك، فلفل اضافه كنيد.
كوفته ها را داخل آن بريزيد.
در تابه اي كره را آب كرده و رب و نعنا را چند دقيقه تفت داده و روي نخود و كوفته بريزيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,801,576,702