خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک آنالی کزلی

مواد لازم
بلغور گندم ريز 2 پيمانه
آرد گندم يك دوم پيمانه
رب فلفل يك قاشق چايخوري
آب 1 پيمانه
تخم مرغ 1 عدد
فلفل سياه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
براي داخل كوفته
گوشت چرخ كرده 250 گرم
رب فلفل يك قاشق چايخوري
روغن مايع 2-3 قاشق سوپخوري
نمك به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
براي سس
آب گوشت 6 پيمانه
رب فلفل يك قاشق چايخوري
نخود پخته 1 پيمانه
كره دوقاشق سوپخوري
نعنا خشك يك قاشق سوپخوري
آب ليمو يك دوم پيمانه
طرز تهیه
بلغور را خيس كنيد.
نمك، فلفل، رب فلفل، آرد، تخم مرغ، نمك و فلفل ها را اضافه كرده و خمير درست كنيد.
براي درست كردن داخل كوفته گوشت را تفت دهيد تا آب آن گرفته شود.
پياز رنده شده و روغن به گوشت اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
رب فلفل و فلفل را نيز اضافه كنيد.
از روي اجاق برداشته و در فريزر بگذاريد تا يخ بزند.
مايع بلغور را برداريد و به اندازه گردو با دست پهن كنيد.
وسط آن گوشت بگذاريد و گرد كنيد.
علاوه برآن به اندازه يك بشقاب كوفته ريز بدون گوشت درست كنيد.
آب گوشت را در قابلمه بريزيد، سپس نخود را ريخته و به جوش بياوريد.
آب ليمو، نمك، فلفل اضافه كنيد.
كوفته ها را داخل آن بريزيد.
در تابه اي كره را آب كرده و رب و نعنا را چند دقيقه تفت داده و روي نخود و كوفته بريزيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,896,550