خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی ماهی شیر

مواد لازم
ماهی شیر فیله شده ۲۵۰ گرم
پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آب سرد یک لیوان سرخالی
سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد) ۲ حبه
آرد یک قاشق غذا خوری پر
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن یک دوم لیوان
طرز تهیه
ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم.
ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم.
در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم.
پیازچه خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم.
در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم.
از مایه آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,113,577