خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی تره

مواد لازم
تره یک کیلو
سیر چند حبه
تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد
گردوی خرد شده یک استکان
گردوی درسته ۶ عدد
زرشک ۵۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تره را چند بار بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
روغن را درون ماهیتابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.
بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید.
سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید.
بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد.
بعد از اینکه زیر آن سرخ شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شکل‌های دلخواه کوکو را برش دهید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,986,259