خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی ماست

مواد لازم
سبزي تره 500 گرم خرد شده
ماست 2 پيمانه
آرد يک سوم پيمانه
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
زعفران 1الي 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع به ميزان لازم
تخم مرغ 5-3 عدد (بستگي به اندازه ي آنها دارد )
نمک ، فلفل سياه به ميزان لازم
بکينگ پودر 1 قاشق چايخوري پر
طرز تهیه
مي توان مغزها را تغيير داد.
اما طعم غذا با اين مغزها بهتر است.
البته اگر گردوي خرد شده (چرخ شده نباشد ) اضافه کنيد هم خوب مي شود.
سبزي را در ظرف مي ريزيم ماست را اضافه مي کنيم.
خلالها را هم اضافه مي کنيم.
نمک ، فلفل و بکينگ پودر هم به مواد اضافه مي کنيم.
فلفل سياه به غذا عطر خوبي مي دهد.
پس از فلفل سياه حتماً استفاده مي کنيم استفاده از فلفل سفيد الزامي نيست.
فقط براي غذاهايي که مي خواهيم رنگش تغيير نکند.
از فلفل سفيد استفاده مي کنيم. توجه کنيد ماست بايد متوسط باشد اگر از ماست چکيده استفاده مي کنيد.
ابتدا با کمي آب آن را باز کنيد تا متوسط شود.
بعد استفاده کنيد.
آرد را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم.
تخم مرغها را هم به مواد اضافه مي کنيم.
اگر تره زياد ريز خرد شود آب مي اندازد و موقع پختن حجم آن خيلي کم مي شود پس به قطعات حدوداً نيم سانتي برش بزنيد.
زعفران را براي رنگ غذا استفاده مي کنيم.
پس اگر زياد باشد رنگ غذا خوب نخواهد شد.
زعفران را اضافه مي کنيم.
ماهي تابه را روي حرارت مي گذاريم. فرصت مي دهيم گرم شود.
بعد روغن را اضافه مي کنيم. قالب را داخل روغن قرار مي دهيم فرصت مي دهيم گرم شود.
مي توان بدون استفاده از قالب کوکو را به صورت معمولي هم درست کرد.
مواد را داخل قالب مي ريزيم طوري که قالب پر شود حرارت را ملايم مي کنيم.
چون ماست دارد بايد حرارت ملايم باشد تا نسوزد.
به هيچ وجه در ظرف را نمي گذاريم.
چون کوکو خمير مي شود.
داخل فر اگر بگذاريم ته ظرف را حتماً چرب مي کنيم و مواد را با قطر کمتري داخل ظرف مي ريزيم.
حرارت را از زير روشن مي کنيم و به مدت 20 تا 25 دقيقه مي گذاريم بپزد.
بعد حرارت را خاموش مي کنيم.
گريل را روشن مي کنيم. 4-3 دقيقه مي گذاريم بماند.
اما طعم سرخ کردني آن خيلي بهتر پخت اين کوکو داخل فر براي کساني که رژيم دارند مناسب است.
دقت کنيد ته ظرفي که داخل فر مي خواهيم بگذاريم کره نمي زنيم.
چون کره مقدار کمي دوغ داخلش دارد و اين دوغ باعث سوختن کره مي شود.
اگر کوکو آماده شود وقتي کاردک را زير قالب مي گذاريم.
قالب به راحتي بلند مي شود.
با چاقو قالب را جدا مي کنيم.
يک روي کوکو که سرخ شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
در صورت دلخواه با گوجه فرنگي و پيازچه و تربچه تزئين مي کنيم.
چون کوکو تقريباً غذاي خشکي است بهتر است با سبزيجات آبدار مثل گوجه فرنگي مصرف شود و همچنين از ماست نيزمي توان همراه آن استفاده کرد.
براي روي کوکو هم مي توان از سس کچاپ يا سس گوجه استفاده کرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,890,023