خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کوکوی پیازچه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
پيازچه پاک کرده 400گرم
تخم مرغ 6عدد
آرد ذرت 2قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده شده 50گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
گوجه فرنگي و ليمو ترش براي سرو
طرز تهیه
پيازچه پاک کرده را يک سانتي خرد کنيد.
در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد و با آرد ذرت، نمک وفلفل خوب مخلوط کنيد.
پيازچه خرد کرده و پنير فتا رنده شده را نيز به آن اضافه کنيد و مايه کوکو را خوب مخلوط کنيد.
در تابه اي روغن را کاملا داغ کنيد و بعد مايه کوکو را يکجا درون تابه بريزيد.
در تابه را ببنديد و حرارت ملايم کنيد تا يک طرف کوکو سرخ شود.
سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود.
حدود 25دقيقه زمان لازم است تا دو طرف کوکو سرخ شده و کوکو مغز پخت شود.
کوکو را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و بابرش هاي گوجه فرنگي ليمو ترش تزيين و سرو کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,251,274