خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سالاد سیب
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سیب 3 عدد
كشمش سبز50 گرم
مغز كاهوی خرد شده 1فنجان
گرودی پوست گرفته دولپه شده نصف فنجان
زیتون سبز و سیاه 10 یا 12عدد
هویج آب پز شده با گلاب 3 عدد
سس سیب نصف فنجان
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
سیب را پوست گرفته و ورقه می كنیم. با آبلیمو مخلوط تا رنگ آن تیره نشود. كشمش سبز را شسته و آن را روی دستمال تمیزی می ریزیم تا آبش كشیده شود. سپس كاهو، هویج، سیب و كشمش را در ظرف سالاد ریخته و با گردو و زیتون روی سالاد را تزئین می كنیم. هنگام سرو از سس سیب استفاده می كنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,957,625,452