خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شربت گل محمدی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
نیم كیلو گل محمدی
2 كیلو شكر
یك لیوان گلاب
4 لیوان آب
یك استكان آبلیمو
طرز تهیه
گلبرگ ها را تمیز كرده، بشویید.
در یك قابلمه لعابی مقداری شكر بریزید و بقیه شكر را در لابه لای گلبرگ ها ریخته، آب را اضافه كنید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت به جوش آید.
گلاب و آبلیمو را اضافه كنید و بعد از 10 دقیقه ظرف شربت را از روی حرارت بردارید.
سپس آن را از صافی رد كنید و پس از خنك شدن شربت آن را در بطری بریزید.
این شربت بسیار خوش رنگ و خوش طعم می باشد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,072,798