خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای هویچ و پرتقال

مواد لازم
هویچ فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1.5 کیلوگرم
پرتقال 1 عدد و یا خلال پر تقال یا نارنج مقداری
خلال پسته 100 گرم، آب 4 تا 6 لیوان
طرز تهیه
هویج فرنگی ها را پس از شستن یا به صورت خلال های باریک و نسبتاً بلند رشته نموده یا از رنده مخصوص مولینکس رد می نماییم.
سپس شکر و آب را مخلوط نموده و پس از جوش آمدن، هویچ را اضافه نموده و روی حرارت گذاشته تا تقریباً به صورت ملایم بجوشد.
زمانی که شهد مربا مقداری غلیظ شد پوست یک پرتقال را از رنده ریز رد کرده و آب پرتقال را نیز می گیریم و در مربا مخلوط می نماییم و می گذاریم مربا بجوشد تا شهد آن غلیظ شده و بر سطح مربا جمع شود.
ریختن پرتقال در این مربا هم باعث طعم جالب می شود و هم اینکه آب پرتقال مانع از شکرک زدن می شود.
توجه: اگر از خلال پرتقال یا نارنج استفاده کردیم، باید دو بار آن را جوشانده و چندین بار در آب سرد خیسانده و آب آن را عوض نماییم، سپس در نیمه پخت مربا آن را اضافه کنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,980,859