خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای لیموترش
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
لیمو ترش1 کیلو
شکر 2 کیلو
طرز تهیه
لیموهای درشت بی لک را 24 ساعت در آب بخیسانید.
در طی این مدت چند بار آبش را عوض کنید.
سپس در یک دیگ، آب را به جوش آورده و لیمو ترشها را در آن بریزید و فوری بردارید.
اگر لیموها زیاد در آبجوش بمانند، تلخ میشوند.
به این ترتیب سه بار لیموها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید.
سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده، آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده اید (شربت مربا) و روی آتش گذاشته اید، بریزید.
همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید.
دو روز بعد دوباره، مربای لیموی فوق الذکر را بار نموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,002,193,548