خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای خلال نارنج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
شکریک کیلو
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند.
در این مدت چند بار آب آنرا عوض کنید.
مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
خلالها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
سپس خلالها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید.
این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلالها گرفته شود.
شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.
در انتها آبلیمو را به مربا اضافه کنید.
بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,255,832