خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
به 1 کیلو گرم
شکر 1.5 کیلوگرم
دانه هل مقداری
آب 4-6 لیوان
طرز تهیه
به ها را پس از شستن یا به صورت پرهای پرتقال یا حلقه حلقه و یا قطعات ریزتر ولی مناسب، خرد می نماییم و در داخل ظرف مسی تمیزی می ریزیم و آب بر روی آن ریخته روی حرارت می گذاریم تا بمدت 10 دقیقه تا یک ربع بجوشد.
سپس در صورتی که شکر کاملاً تمیز بود روی آن ریخته و حرارت را بسیار کم می کنیم تا آرام بجوشد (در ظرف مربا را نیز می بندیم تا خوش رنگ تر شود).
در پایان پخت یعنی زمانیکه مربا نزدیک به آماده شدن می باشد، دانه های هل را اضافه کرده و روی در ظرف مربا، دم کنی می گذاریم و شعله زیر آن را نیز کمی کم می کنیم تا مربا کاملاً رنگ بیندازد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,960,178,367