خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای بالنگ

مواد لازم
بالنگ خشک مرغوب 200 – 250 گرم
شکر 1 – 1.5 کیلوگرم
جوهر لیمو 4/3 قاشق چایخوری
آب 5 تا 6 لیوان
طرز تهیه
بالنگها را 24 ساعت در آب سرد می خیسانیم، و در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم و بعد داخل آن را تمیز می نماییم.
سپس روز بعد در ظرف مناسبی آب ریخته روی حرارت می گذاریم.
بالنگها را در آن می ریزیم و به مدت 5 دقیقه می جوشانیم، سپس در صافی ریخته و این کار را 3 بار تکرار می کنیم.
مجدداً بالنگها را در صافی ریخته و پس از آن در داخل آب سرد ریخته و حدود 5-6 ساعت می گذاریم بماند.
در این مدت چندین بار آب آن را عوض می کنیم، سپس بالنگها را از آب بیرون آورده و پوست روی آن را با یک چاقوی تیز نازک می گیریم.
مجدداً بالنگها را چند ساعت در آب سرد ریخته تا کاملاً تلخی آن گرفته شود، سپس آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.
در اواسط جوش جوهر لیمو را اضافه می کنیم آنگاه بالنگها را پس از خرد کردن و شستن و فشردن در داخل آن می ریزیم و می گذاریم بجوشد تا کاملاً غلیظ شود.
از زمانی که بالنگها را در داخل شهد می ریزیم، چند بار قبلمه مربا را از روی حرارت برداشته تا کاملاً از جوش بیفتد و شهد در داخل بالنگها برود.
این مربا نیز بسیار زیبا، خوش طعم و خوشمزه می باشد.
اگر دوست داشته باشید می توانید در اواخر طبخ یک استکان گلاب به آن اضافه نمایید و پس از چند دقیقه جوش شعله را خاموش کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,553,516