خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای بادنجان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
2 کیلو بادنجان ریز قلمی تازه
2 كیلو شكر
6-5 عدد هـِل
نصف استكان كوچك آب لیمو
طرز تهیه
بادنجان ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازك می گیریم.
سپس وسط آنها شكاف كوچكی ایجاد كرده و در آب سرد قرار می دهیم تا رنگ آنها تیره نشود.
شكر را با سه لیوان آب و هل روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و شربت آن كمی غلیظ شود.
ظرف را از روی حرارت بر می داریم تا شربت غلیظ خنك شود.
بادنجان ها را یك بار در آب می جوشانیم تا بپزند، ولی له نشوند.
سپس آنها را در آبكش می ریزیم و بلافاصله در شربت خنك شده قرار می دهیم.
ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بادنجان ها شربت را جذب كنند و مربا جا بیفتد.
وقتی شربت جوشید، آب لیمو را هم اضافه می كنیم.
بعد از آماده شدن مربا، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و صبر می كنیم تا مربا خنك شود.
بعد آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می كنیم.
قابل ذكر است كه بادنجان های چند روز مانده به هیچ وجه برای تهیه مربا مناسب نیستند و زحمت شما را به هدر خواهند داد. هر چه بادنجان ها تازه تر باشند، مربای بهتری تهیه خواهد شد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,357,737