خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای بادرنگ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
بهار نارنج ۳۰۰۰ گرم
شکر۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش ۰.۵ فنجان
هل ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
بادرنگ را به چهار قاچ میکنیم و قسمت تخم و لیزی و سط آن را میگیریم و باریک باریک به پهنای ۳ تا ۴ سانت میبریم و قطعه را به شکل لوزی یا چهار گوش خرد میکنیم.
در صورتیکه بخواهیم مربا ترد شود آن را ۱۰ تا ۱۲ ساعت در آب آهک میخوابانیم و در صورتی که بخواهیم نرم شود آب آهک لازم ندارد.
در صورت گذراندن در آب آهک آن را چند بار میشوئیم و بعد دوباره در آب میجوشانیم.
مغز آن نرم که شد ۲۴ ساعت آنها را در آب سرد میریزیم و مرتب آب آن را عوض میکنیم و میچشیم تلخی آن که گرفته شد آنها را مثل مربای بالنگ روی پارچه پهن میکنیم.
آب آن گرفته شود بعد دو برابر وزن آن شکر در نظر میگیریم و ۶ لیوان آب روی آن میریزیم و یکی دو عدد سفیده تخم مرغ با آن مخلوط میکنیم و شربت را میجوشانیم و از پارچه نازک رد میکنیم تا شکر تمیز شود.
بعد بادرنگهای آماده را در این شربت میریزیم و میجوشانیم تا شربت کاملاً غلیظ شده قوام بیاید و در آخر کار نصف استکان آبلیمو در آن میریزیم و چند جوش که زد از روی آتش برمیداریم و بعد از سرد شدن در شیشه میریزیم.
تهیه آب آهک
به نسبت هر یک کیلو بادرنگ یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل میکنیم بههم میزنیم و میگذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بادرنگ میریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بادرنگ را مطابق دستور بالا آماده میکنیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,001,600,850