خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای آلو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
آلوی زرد رنگ 2 کیلو
شکر 2- 5/1 کیلو
طرز تهیه
آلوها را پس از شستن برای مدت کمی در آب جوش بریزید تا پوست آنها به راحتی گرفته شود.
پوست آنها را با دقت بگیرید.
در قابلمه تقریباً بزرگی مقداری شکر بریزید و آلوها را لابه لای شکر قرار دهید.
قابلمه را یک شب تا صبح در یخچال نگهدارید تا آب بیندازند. بعد از این مدت، قابلمه را روی حرارت یکنواخت و ملایم اجاق قرار دهید تا آلوها بپزند و شربت آن قوام بیاید.
در صورتی که آلوی شما کم آب بود، می توانید ابتدا یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مربای شما زیاد کم آب نباشد.
اگر در حین پخت، آب مربا زیاد بود، آلوها را پس از پختن با کفگیر از شربت خارج کنید و شربت را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و سپس آلوها را به آن بیفزایید تا له نشوند.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,144,974