خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای آلبالو

مواد لازم
آلبالو 1 کیلو گرم
شکر در صورتی که آلبالو ترش باشد 1-1.5 کیلوگرم
طرز تهیه
آلبالوها را تمیز کرده و پس از شستن در آبکش ریخته تا آب آن برود سپس هسته های آن را جدا کرده و در ظرفی لعابی یا شیشه ای ریخته و شکر را در لابلای آن می ریزیم و 24 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
روز بعد ظرف مربا را روی حرارت گذاشته، از زمان جوش 15 دقیقه بجوشد، کف آن را می گیریم و ظرف مربا را خیلی سریع سرد می نماییم و 24 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
روز بعد در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد، آلبالوها را با صافی از شهد جدا نموده و شهد آن را می جوشانیم تا کاملاً غلیظ شود.
سپس آلبالوها را مجدداً در داخل آن می ریزیم و 24 ساعت دیگر در یخچال نگهداری می کنیم.
در صورتی که روز سوم مربا نیاز به جوشانیدن داشته باشد، مجدداً مثل روز قبل 15 دقیقه می جوشانیم.
در این روش دانه های آلبالو کاملاً گرد و خوش فرم در داخل شهد می ماند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,985,199