خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای سیب و زنجفیل

مواد لازم
ليموترش 350 گرم
سيب درشت 6 عدد
آب 5 پيمانه
زنجفيل تازه ي خرد کرده 50 گرم
شکر حدود 1/5 کيلوگرم
زنجفيل شکري دو سوم پيمانه
طرز تهیه
پوست يکي از ليمو ها را بگيريد و به شکل نوار هاي باريکي ببريد.
آن گاه آب ليمو ها را بگيريد و يک چهارم پيمانه از آن را اندازه بگيريد.
سيب ها را نيز پوست بکنيد و خرد کنيد.
اکنون سيب، آب و آبليمو را، در ظرف مناسبي بريزيد.
بعد پوست ليمو و زنجفيل خرد کرده را درون تنظيفي بريزيد و سر آن را محکم ببنديد و درون ظرف بگذاريد.
سپس ظرف را روي اجاق بگذاريد و بجوشانيد.
آن گاه کيسه ي زنجفيل را از ظرف خارج کنيد و ميوه را پيمانه کنيد.
حالا به ازاي هر پيمانه از ميوه، يک پيمانه شکر در نظربگيريد.
اينک ميوه و شکر را به ظرف قبلي برگردانيد و دوباره روي اجاق بگذاريد تا شکر حل شود و به مدت نيم ساعت مربا بجوشد.
در اين هنگام، مي بايد شربت مربا قوام آمده باشد.
بعد زنجفيل شکري را به مربا اضافه کنيد و پس از 5 دقيقه مربا را در شيشه ي استريل شده و داغي بريزيد و در آن را محکم ببنديد.
خواص
زنجفيل تازه و شربت زنجفيل يا چاي زنجفيل در بدن گرما توليد کرده و بدين وسيله مواد سمي و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج مي سازد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,084,662