خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مربای رول هویج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
هويج يک کيلو
گردو به مقدار لازم
آب 6پيمانه
شکر يک کيلو
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهیه
هويج ها را با رنده چيپسي به صورت ورقه هاي نازک برش دهيد.
گردوها را 4قسمت کرده،سپس روي هر کدام يک تکه گردو قرار دهيد.
هويج را لوله کرده و با خلال دندان محکم کنيد.
سپس هويج ها را به همراه آب و شکر روي حرارت قرار دهيد تا کمي بپزد و شيره قوام آيد.
بعد از قوام آمدن شيره وانيل را اضافه کرده و ظرف را از روي حرارت برداريد.
نکات
اگر از گردوي پوست کنده استفاده کنيد رنگ مربا روشن تر مي شود.
به جاي وانيل از هل هم مي توانيد استفاده کنيد.
پودر هل باعث تيره شدن مربا مي شود بهتر است پودر هل را داخل پارچه ي توري چند لايه ريخته و داخل ليوان قرار داده و روي آن آبجوش بريزد بعد از ته نشين شدن براي مربا مصرف کنيد. يا از دانه هاي هل استفاده کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,801,384,141