خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای آجیلی

مواد لازم
گردوي خام 100گرم
پسته خام 100گرم
بادام خام 100گرم
بادام هندي خام 100گرم
بادام زميني خام 100گرم
شکر 6پيمانه
آب 3پيمانه
فندق خام 100گرم
خلال نارنج شيرين شده 1/3پيمانه
خلال پرتقال شيرين شده 1/2پيمانه
خلال گريپ فورت شيرين شده 1/3 پيمانه
هل سبز 20عدد
جوهر ليمو 1/2قاشق چايخوري
طرز تهیه
گردو و بادام را به طور جداگانه چند ساعت در آب سرد خيس مي کنيم.
نيمي از پسته را به صورت مجزا خيس کرده و سپس پوست آنها را کنده و روي دستمال تميز خشک مي کنيم.
بادام زميني را در دست، کف مال مي کنيم تا پوست آن بريزد.
فندق را روي حرارت ملايم تفت مي دهيم و پوست آن را مي گيريم آب و شکر را در ظرفي مناسب روي حرارت مي گذاريم و هل را به آن اضافه کرده تا شربت به قوام آيد.
فندق،بادام هندي و بادام زميني را اضافه مي کنيم و بعد ازچند دقيقه خلال هاي شيرين شده را به مربا افزوده وآنگاه جوهر ليمو را مي افزاييم.
پس از دو، سه جوش ظرف را از روي حرارت برمي داريم و مغزهاي پوست گرفته و پسته پوست نگرفته را به مربا اضافه و خوب مواد داخل مربا را مخلوط مي کنيم و مي گذاريم تا کاملاً سرد شود.
اين مربا را به مدت چند روز در همان ظرف درجاي خنک يا يخچال نگهداري مي کنيم تا شيره آن کاملاً به خرد آجيل ها برود، درپايان مربا را در ظرف مورد نظر ريخته و نگهداري مي کنيم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,085,173