خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - مربای آجیل

مواد لازم
گردو100 گرم
پسته 100 گرم
بادام 100 گرم
فندق 100 گرم
آب 2 پيمانه
شکر سه پيمانه
هل چند عدد
خلال شيرين شده نارنج 2 قاشق غذاخوري
خلال شيرين شده پرتقال 2 قاشق غذاخوري
جوهر ليمو يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهیه
گردو،پسته و بادام را به طور جداگانه چند ساعت در آب خيس کنيد.
سپس پوست آنها را بگيريد.
بعد آنها را روي دستمال تميزي پهن کنيد تا خشک شوند.
فندق را در سيني فر ريخته و حدود 10 دقيقه در فر قرار دهيد و در اين فاصله يکي دو بار آنها را زير و رو کنيد.
سپس آنها را در ميان دو کف دست مالش دهيد تاپوست آنها جدا شود.
آب و شکر را با هم مخلوط کنيد روي حرارت قرار دهيد تا کمي قوام بيايد.
سپس هل، خلال نارنج، پرتقال و گريپ فورت را اضافه کرده و صبر کنيد تا چند دقيقه بجوشد.
بعد جوهر ليمو را اضافه کنيد و بعد از چند دقيقه فندق را به شيره ي در حال جوش اضافه کرده و صبر کنيد تا يک جوش کوچک ديگر هم بزند.
سپس حرارت را خاموش کنيد و بگذاريد تا شيره کمي از حرارت بيفتد.
گردو و پسته و بادام را به شيره ي گرم اضافه کرده و صبر کنيد تا شيره کاملا سرد شود.
ظرف مربا را به مدت يک هفته و بدون در داخل يخچال قرار دهيد تا شيره به خرد آجيل برود.
سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,115,311