خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - لیته میوه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
خيار 250 گرم
سيب 250 گرم
گلابي 250 گرم
هلو 250 گرم
شليل 250 گرم
زردآلو 250 گرم
هويج 250 گرم
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه
مغز کرفس 4 الي 5 ساقه
فلفل دلمه اي 2 عدد
بادمجان متوسط 1 عدد
سير چند حبه
نمک و فلفل مقداري
سياه دانه 2 الي 3 قاشق سوپخوري
زردچوبه به مقدار کم
بادمجان را با مقداري آب پبزيد بعد آن را در آبکش قرار دهيد و يک شب بگذاريد بماند تا آب آن برود.
تمام ميوه ها را شسته، هسته و دانه هاي ميان آنها را خارج کنيد.
سپس آنها را به همراه هويج و کرفس در ظرفي ريخته و مقداري آب به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا ميوه ها بپزند و آب آن کشيده شود و به خرد ميوه ها برود.
سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا کاملا خنک شود.
سپس تمام مواد را به همراه خيار و فلفل دلمه اي و بادمجان و سير چرخ کنيد.
بعد سرکه، نمک، فلفل، زردچوبه و سياه دانه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط نماييد.
سپس ترشي را در ظرف تميزي بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
اين ترشي بعد از 2 روز قابل استفاده است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,187,772