خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی هویج

مواد لازم
هویج ۲۰۰۰ گرم
نعناع ۱۰۰۰ گرم
سیر ۵۰۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
طرز تهیه
نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌.
بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.
سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم.
به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی هویج‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,963,364