خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترشی مخلوط

مواد لازم
گل کلم 5/1 کیلوگرم
برگ کلم 5/0 کیلوگرم
سبزی معطر پاک کرده 5/0 کیلوگرم
فلفل دلمه ای 3 عدد متوسط
کرفس خرد شده 5/0 کیلوگرم
لوبیا سبز خردشده 250 گرم
هویج خرد شده 5/0 کیلوگرم
سیر 2 بوته
فلفل سبز تند 4-3 عدد
بادمجان 1 کیلو
پیاز ریز 5/0 کیلوگرم
موسیر خشک 100 گرم
سیب زمینی ترشی 5/0 کیلوگرم
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری
سرکه به اندازه لازم
طرز تهیه
گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و می شوییم.
برگ کلم را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم.
بادمجان ها را به صورت مکعبی بریده و با یک و نیم لیوان سرکه می پزیم.
سیب زمینی ترشی، کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز تند، سبزی معطر، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم.
سیر را هم به صورت حلقه های نازک خرد می کنیم.
موسیر را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
پیازهای ریز را شسته و خشک می کنیم.
سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
در نهایت ادویه ترشی، زردچوبه، نمک، فلفل و نعنای خشک را می افزاییم.
سپس سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم تا به طور تقریبی روی مواد را بگیرد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,985,700